تقويت اعتماد به نفس ( راز اعتماد به نفس )
تقويت اعتماد به نفس و اصولا بهبود كيفيت اعتماد به نفس، موضوع بسيار بسيار مهمي است كه در روانشناسي فردي و ارتقا مهارت هاي مرتبط با موفقيت فردي جايگاه اول را پيدا كرده است. آيا ميدانستيد تقويت اعتماد به نفس منجر به استفاده بهينه تر شما از قانون جذب ميشود؟
تقويت اعتماد به نفس يعني ايجاد ويژگي هايي در شيوه تفكر و عملكرد، به گونه اي كه فرد از عهده كارها به خوبي برآيد و در شغل و ارتباطات خود نقش موثرتر و كارايي بهتري نسبت به سابق داشته باشد.
يعني كيفيت كارايي ذهني و عملي او در مواجه با كارها افزايش پيدا كند. سايت راز موفقيت در جهت تقويت و تقويت اعتماد به نفس افراد مقالات بسياري ارايه كرده و در اين مقاله قصد داريم با ۴ گام سريع شما را به اعتماد به نفس سالم برسانيم.
اعتماد به نفس ناشي از عملكرد گذشته شماست . امروز اولين روز از باقي عمر شماست پس عملكرد خود را از همين امروز تغيير دهيد و اعتماد به نفس خود را تقويت كنيد. چراكه كاهش اعمتاد به نفس و عزت نفس مشكلات فراواني از جمله انواع تله هاي شخصيتي و طرحواره ها را براي شما به ارمغان مي آورد.
كسي كه قبلا بوديد را فراموش كنيد ، با تقويت اعتماد به نفس شما فرد جديدي خواهيد شد.
باورهاي شما، سطح تخيل، ميزان ايمان شما به آينده اي درخشان و… همگي به ميزان اعتماد به نفس شما بستگي دارد.
با تقويت اعتماد به نفس ، توانايي يادگيري شما نيز بيشتر و بهتر ميشود.
تقويت اعتماد به نفس با كاهش هرج و مرج هاي عاطفي شما همراه خواهد بود.
با تقويت اعتماد به نفس ، گذشته و فكر كردن به آن ديگر شما را ناراحت نميكند؛ حتي اگر سطح كنوني اعتماد به نفس شما با اتفاقات گذشته و شرايط اخير گره خورده باشد.
تقويت اعتماد به نفس باعث ميشود تمايل شما به تغيير در جهت آنچه ميخواهيد باشيد بيشتر شود.
با افزايش اعتماد به نفس شما آنگونه كه قبلا بوديد شناخته نميشويد، بلكه ديگران شما را همانگونه كه خود ميخواهيد ميبينند.
با ما در ادامه مقاله همراه باشيد تا ۴ قدم به زنگي رويايي خود نزديكتر شويد.
اعتماد به نفس - اعتماد به نفس بالا
علائم كمبود اعتماد به نفس
اگر بخواهيم در علائم كمبود اعتماد به نفس در افراد دقيق شويم، در واقع نشانه هاي زيادي را بايد در نظر بگيريم. از سري فاكتور هاي كه در بررسي علائم كمبود اعتماد به نفس بايد بررسي شوند، ميتوان به، زبان بدن، كلام و رفتار هاي فرد اشاره كرد. در اصل ما بايد بر اين موارد روي هر فرد دقيق شويم تا علائم كمبود اعتماد به نفس را در آن فرد، كشف كنيم.
ويژگي هاي رفتاري افراد با اعتماد به نفس پايين
از سري علائم كمبود اعتماد به نفس كه در رفتار افراد هويداست عبارتند از: مطيع، تابع، تسليم، سلطه پذير، كناره گير، سربه زير، بامحبت، بي پناه، دستپاچه، دودل، بدبين، خودمقصر، مردد، بدبين، هراسان، نامطمئن
رفتارهاي كلامي افراد با اعتماد به نفس پايين
آن دسته از علائم كمبود اعتماد به نفس كه از كلامات افراد مي توان به آنها پي برد عباراتي هستند از جمله: تعجب ميكنم، شايد، فكر ميكنم، احتمالا، ببخشيد، حدس ميزنم، نميتوانم، از اينكه زحمتتان مي دهم متاسفم، نميدانم چه بر سرم آمد
رفتارهاي بدني افراد با اعتماد به نفس پايين
علائم كمبود اعتماد به نفس كه خود را در زبان بدن افراد نشان مي دهند: دستها را به هم ماليدن، حركات ناآرام، پاها را روي هم انداختن، وول خوردن، چشمان پايين افتاده، قامت خميده و قوزدار، صداي يكنواخت و بي حالت، صحبت كردن ملايم، غرولند كردن، خاموش شدن
رفتارهاي هيجاني افراد با اعتماد به نفس پايين
علائم كمبود اعتماد به نفس كه از هيجانات فرد مشخص مي شوند عبارتند از: ترس، تشويش، اضطراب، افسردگي، احساس گناه، آزار و اذيت كردن، رفتار كنايه آميز، تنبلي، گيجي
ورزش هايي براي تقويت اعتماد به نفس
ورزش كردن معمولا يكي از تكنيك هاي تقويت اعتماد به نفس است كه تاثير بسازيي دارد. ورزش ميتواند اعتماد به نفس شما را بالا ببرد، چرا كه تناسب اندام و سلامت معمولا ميتواند احساس خوبي را در فرد ايجاد كند. دوست ورزشكاري داشتم كه ميگفت اوايل بعد از صدبار بارفيكس از دستانم خون مي آمد و من ورزش را متوقف نميكردم چرا كه مطمئن بودم اين يك نشانه است كه من فردي قوي هستم و از پس هر چالشي در زندگي ام بر مي آيم. ورزش هاي زيادي هستند كه با انجام آنها ميتوانيد به تقويت اعتماد به نفس خود بپردازيد. كافيست علايق خود را در اين زمينه دنبال كنيد و از ورزشي كه ميكنيد لذت ببريد.